Just another rainy afternoon!

Sitter här framför datorn en tråkig måndag. Det är lite sorgligt men om man har tur så vänder sig vindarna! :D Har absolut inget alls som känns värt att skriva, kan vara därför jag har legat på latsidan med bloggen. Men kommer nog igång med det senare. Nej, nu ska man tillbaka till att leta efter folk som man kan umgås med. Kanske lägger in en "annons" här!!! xD

Annons: Söker trevligt folk!

Hej! Jag är en glad kille på 18 år som söker efter er som har lust att göra något idag.
I onykter tillstånd så är jag väldigt social.
Gör gärna dumma och farliga saker för underhållningens skull.
Så om ni är intresserade, skriv en kommentar!!!

//Krüger

VARNING: Karl går lös

Llamas with Hats
Kaaarl! That kills people.

Någon av er läsare som använder Skype?
Adda mig!!! erik.kryger@skype

Femtioelva sätt att såra Erik Krüger

Lika så att talet femtioelva inte finns, så finns det inget sätt för er att kunna få mig att känna sorg. Det ordet existerar egentligen inte i mitt vokabulär. :P Men försök ni bara.

Men detta inlägg ska inte handla om mig och mitt problem med att inte ha känslor. Utan om något riktigt intressant. Reklam! Reklam finns ju nästan överallt i vårt media skadade samhälle. I morgontidningen, planscher/affischer, TV, Radio och på Internet. Vissa är jobbiga, mesta det som sänds via TV och Radio, och andra reagerar man inte lika mycket på. Men att det finns så pass mycket reklam är ju inte så konstigt. Det är ju t.ex. ett företags sätt att kommunicera med folket och få deras uppmärksamhet. Detsamma gäller ju olika evenemang som kanske en festival.
Alla här har ju blivit irriterade när en bra film på TV bryts för att sända några korta snuttar reklam, jag har i alla fall det. Men ett flertal har nog också blivit lättade när de känner att de behöver en paus för att gå på toaletten, kanske. Så här finns det ju ömsesidiga känlsor för reklamen. Det var TV-reklamen det.
Nu till den typ av reklam jag känner störst avsky för. Det som finns här på internet. Alla dem pop-ups och stötande reklamrutor som dyker upp lite överallt. Väldigt irriterande enligt mig.

Topp-tre-botten-reklam
  • Basshunters nya album, Bass Generation (Spotify)
  • OLW, Fredagsmys (TV)
  • ComHem, Judit & Judith (TV)
Topp-tre-toppen-reklam
  • ICA, de flesta av dem (TV)
  • ComHem, figurerna i ComHem-huset (TV)
  • IQ, Lill Lindfors - Rus (TV)
Har egentligen inte skrivit något som de flesta inte vet om och kan tänka ut själva. Så tänker sätta punkt här för att slippa skriva mer meningslös text.

Sova nu! Kanske! Godnatt! Snaaaark... zzZZzZ
//Krüger den vise

Katten Gustaf var en sann filosof!

Måndagsmorgon är en riktig utmaning att överleva. Behöver nog inte förklara varför, de flesta av er som läser detta känner nog samma sak och som Gustaf tycker så skulle inte lite lasagne sitta fel, men eftersom dem har lite dåligt med det i Handen Centrum så fick man nöja sig med Subway. Det är också gott. Chicken Teriyaki, Mums!
Fick lite sällskap av den trevliga flickan Jennifer. Ligger lite på latsidan för tillfället så jag skickar er vidare till hennes blogg, där det mesta står. Klicka inte HÄR! Men HÄR ska du klicka.

Äta bör man annars dör man! Äta gör man ändå dör man!
//Mätt och belåten Krüger

Smakrikt exemplar av dålig humor!

Charlie the Unicorn
Har sett den många gånger och ändå skyr jag den som pesten!

Back home on dry land!

Sitter här på en bänk intill havet
Blickar ut över natten och mörkret
Den mörka himlen
Det mörka vattnet

Sitter här på en bänk intill havet
Ensam men inte ensam
En känsla av att aldrig vara ensam
Lyssnar lungt på ljuden

Lyssnar på löven som prasslar
när vinden blåser förbi
Lyssnar på vågorna som skvalpar
när de når bergskanten

Ljuden känns lugnande
Känner en frid i mig
En frid som inget kan bryta
Inte ens den bitande kylan

Kastar en blick upp mot stjärnorna
men inte stjärnor synes på natthimlen
Dem har gömt sig
Vet att dem finns där
Så jag fortsätter titta

Jag blundar en sekund, kanske två
Tänder en cigarett
Betraktar glöden
som är det ända ljus som syns

För även månen har gömt sig
och sprider inget ljus åt pojken
Pojken som ensam sitter på en bänk intill havet
Ensam men inte ensam

Är hemma igen. Har längtat hem sen jag åkte, har vart tråkigt. Men nu när jag är hemma så vill jag bara härifrån.
Är inte det konstigt, att vilja något och sen något helt annat när man fått det man vill. Konstigt var ordet!
Helt misslyckad och tråkig helg har det ju inte varit, bara mer misslyckad och tråkig än vad jag vill ha det. Fick i alla fall i mig 10st öl, dyra öl, som kostade 51:- styck. Men dem var värda det, skulle annars inte ha överlevt helgen. Att umgås med fulla och högljudda "gamlingar" och skrikiga småbarn ligger inte på min topp lista av nöjen.

Om ni undrar om det lilla stycket text jag skrev högst upp här så är det något jag kom på efter att alla barer stängt och alla gått till kojs. Vet att det inte är så bra, men jag är ingen poet så man kan inte förvänta sig något annat. xD
Nej, drar väll mig undan nu, kanske spela lite Aion, japp det är vad jag sysslar med när jag är hemma. Kommer väll ett mer detaljerat inlägg om det senare någon gång.
Over and out!

//Krüger på bänken

Havet viskar mitt namn!

Om några minuter så åker jag ut till havs. Vill verkligen inte, men har tydligen lovat gamling folket här hemma att jag ska följa med. Det är typ sista helgen för säsongen, sen går våran båt upp på land. Tråkig helg, umgås med familjen och träffa en massa idioter som man träffat ett tusentals gånger ligger inte på min topp-tio-lista på vad som är roligt att göra en helg, inte ens topp-hundra-listan. Jag kommer att vara på en ö vid namn Sandhamn. Så om ni känner det minsta sympati för mig kan ni åka dit och rädda mig.

Men får ta och se det positiva i det hela. När jag kommer hem så kanske jag har en mängd med händelser att skriva här i bloggen. Några kan va sanna, andra påhittade och ett fåtal dragna ur en bok. Men skrivas ska det göras, när jag kommer hem alltså =)

Godmorgon, Goddag och Godnatt!
//Kapten Krüger av de sju haven

John Blund är sjukskriven.

Har suttit här och läst igenom vad det är jag har skrivit tidigare och jag måste bara få säga vilken jävla smörja det är. Detta var inte alls vad jag tänkte mig när jag började. Måste börja skärpa mig lite och skriva lite mer intressanta texter, som är lite mer meningsfulla och som har något typ av budskap. Men inte nu, nu är jag alldeles för trött och arg. Imorgon kanske. Men först ska jag gå och lägga mig. Hoppas att man kan sova inatt då, brukar inte gå.
Gnatt!!!

Frågor likt stjärnor på natthimlen!

Kan man vara kär när man inte tror på kärlek? Kan en person bli lycklig när den växt upp i hat, rädsla och sorg?
Finns det även ett ljus i det svartaste mörker? Varför är vissa saker så svårt att få sagt...
Nej! Nu börjar det bli lite för känslosamt  inlägg här. Antar att det blir så när jag sitter själv med mina djupaste tankar samtidigt som jag lyssnar på Elton  John, rekommenderar det till er alla. Inte tänkandet alltså, utan musiken. Good stuff!
Jag ska nu skriva en sak som jag annars inte skulle säga till någon. Så lova att inte skratta. LOVA SA JAG!
Okej nu kommer det,
1..
2..
Nää, vänta lite. Måste andas lite först.
Nu är jag redo.
Jag är rädd, alltid. Nu är det inte så att jag är rädd för t.ex döden, äckliga djur osv. Utan jag är rädd för själva rädslan. Rädslan och alla andra känslor. Det är det ända här i livet som verkligen skrämmer mig. Nu när det är sagt så ska jag slå på lite pepp musik och rycka upp mig lite =)
Blir väll att gå ut och tända en cigg och sen dra sig till sängs. Ännu en skoldag imorgon, slutar klockan sex också. Roligt! Roligt!
*gäsp*
Natt Natt ni som fortfarande är vakna och läser detta!
//Den Simple Krüger

Två tomater gick över vägen...

...när en av dem blev överkörd av en bil. Då sa den andra tomaten:
- Kom nu Ketchup så går vi!

Sådär ja! Inget lättar upp stämningen bättre en klassisk och rolig vits.

Eftersom jag inte har något vettigt att skriva så tänkte jag bara berätta att det har varit en bra helg för mig. Hur var eran? Träffade två trevliga pojkar vid namn Al och Arre. Eller dem heter inte så, men jag har rätt svårt för namn. Är bättre med siffror. Men som sagt, med lite vodka, kortlek och en lättpåverkad Al så går det inte att ha tråkigt. Vill också passa på att tacka Als mamma för skjutsen, Emma för att man fick komma in på vattenpipa och till slut Al för madrassen. Väldigt snällt av er alla =)

Juste! Anna om du läser detta så vill jag bara säga att jag råkar ha en viss bild fastbränd i min skalle och den vill inte försvinna. Den lyckas alltid dyka upp lite då och då. Driver mig till vansinne! Några tips hur jag får bort den?

Skulle också vilja hedra Jonas som säger att han gillar min blogg. Du ska veta att det värmer mitt hjärta.
Det var allt för denna vecka. Ska spendera nästa vecka med att leta efter lite inspiration till skriveriet.
Sov Gött Folket!

//Den inte alls trötte Krüger

Sprit, Anna och andra metoder!

God dagens Folket!
Sitter här hos Anna, några här vet nog vem jag menar. Skulle åka in till stan och se på alla zombies som vandrar runt och äter folk. Men icke sa Nicke! Så vart det inte. Nu sitter jag här i Nynäshamn istället och dricker vodka, blandat med Frank's, (tummen upp för Frank) ur en jävla te mugg. Har tänkt att testa min bloggs personlighet så här kommer försök Nr.1

Heeeej! <3
Idag gick jag upp klockan 11 och åt frukost, den bestod av en toast och ett glas oboy. Älskar oboy! Efter det så tappade jag bort mobilen, sprang runt hela huset som en galning, bara för att upptäcka att den låg i min väska. HUR I HELVETE HAMNADE DEN DÄR!!!

Tror jag slutar här. Upptäckte på en gång att detta var inget för mig. Får söka vidare tills jag hittar stilen som passar mig!!! Kanske videoblogg, eller förresten, har ingen videokamera. Nåja, det löser sig nog. *glad smiley*

En viss E M M A frågade mig om jag hittade på. För att vara helt ärlig så förstod jag inte vad du menade. Men för att svara på din fråga så bra som jag kan.
- Nej!

Nu ska jag gå tillbaka till vodkan och se om jag kan hitta svaret i slutet av flaskan!
Peace out!

//Den glade Krüger

Korea, idé torka och bläckfiskar på taket!

Kan ju börja med att berätta. Jag kan inte Koreanska, helt ärligt. Inte ett enda ord. Jag vet att det kan komma som en chock, men tyckte att det kunde vara bra för er att veta det. Ingen speciell anledning, bara en känsla jag fick.

Nu till dagens andra punkt. Jag har idé torka, en riktigt stor jävla torka. Ungefär som Saharaöknen under dens hetaste period och då snackar vi torrt.
Efter två ynka inlägg så har jag alltså fastnat. Det ser ljust ut för bloggen. - NOT!
Egentligen hatar jag det ordet, NOT. Varför säger man det? Varför lägger man in det i slutet för att visa motsatsen i sista sekund? Skulle det ge meningen en lite roligare "twist"? Jag fattar inte! NOT, NOT, NOT, NOT! Det känns helt fel, otroligt småbarnsaktigt och alldeles förjävligt Björn Gustafson! Vet inte om han brukar säga det eller ej, men av någon anledning när jag tänker ordet så hör jag det med hans röst! Inget illa ment Björn, men du har förstört mitt liv. Varenda jävla gång jag hör "NOT" så känns det som en liten bit av mig dör. Du och den som började med detta.
Må ni båda dö i fruktansvärd smärta! Tror det var allt om detta jag ville få sagt.

Till den tredje och sista punkten, så vill jag bara säga förlåt. Det finns inga bläckfiskar på taket. Det var bara ett ynkligt försök till att locka er läsare och få er att läsa allt detta jag skrev! Om ni blir lite besvikna över detta så kommer jag att personligen be om ursäkt för det.

Hej då och god natt allesammans!
//Krüger, Kung av underjorden


Juste! Innan jag publicerar detta inlägg så vill jag bara säga att om ni läsare vill veta vad jag tänker och tycker om något speciellt ämne så skriv gärna det i en kommentar, så kanske jag tar upp det nästa gång. =D

Den onde, den gode och den riktigt dumme.

Likt en halshuggen höna så springer jag omkring utan medvetande om vart jag är påväg, för att sen falla ihop och dö. Men lika bra är väll det. Då slipper man ju bry sig om allt ont som händer runt omkring sig.

Hej gott folk! Detta kommer då bli inlägg Nr.2 utav dem alla som kommer att skrivas i denna fantastiska blogg som kommer att chocka världen över. Japp, jag har drabbat av högmod efter att jag fått veta att minst två personer kommer att läsa allt detta som kommer att poppa upp här framöver. Förvisso så är det bara två väldigt snälla kompisar, men man tager vad man haver. Men man tackar så mycket för detta ljus i mitt liv ni gav. =)

Har inte riktigt kommit i underfund med vad, hur och varför det ska skrivas, men det dyker nog upp till slut.
Men bara för att komma igång så kan jag ju börja med en klassiker. Att klaga, på allt och lite till.
Kan börja med en sak som många nog känner igen, Falska människor!

Ja! Alla stör sig nog på dem som beter sig falskt. Även jag ibland.
Som ett exempel så kan jag dra upp en sak som hände mig för inte så lång tid sedan.
Detta hände på tåget hem från skolan. Det hela startade med att jag satt lungt och tyst djupt inne i mina egna tankar, är en gammal kompis stiger på samma tåg, jag kände igen henne och är rätt säker på att hon såg vem jag var också. Men eftersom vi inte har pratats eller ens hälsat på varanndra på kanske 3-4 år så förmådda jag inte att ljuda ett hej till henne. Lite dumt kanske ni tycker ni, men dem som känner mig vet att jag oftast är en rätt tillbakadragen och osocial person. Back to the story. Vi går av på samma station och efter några meter så tar jag upp en cigg och likt en unge som ser en annan unge som har roliga leksaker, så närmar hon sig och säger:
- Hej Erik!
Jag svarar såklart tillbaka, man är ju inte ouppfostrad.
Efter det så kommer lite av dem där vanliga småfrågorna så som hur man mår och vad man gör nu förtiden. Man svarar och frågar samma saker tillbaka, lite omformulerat.
Efter det så kommer den frågan som jag väntade på redan från början.
- Har du en cigg att bjuda på?
Snäll som man är så ger man ju henne en, när man lika lätt hade kunnat sagt att det var den sista. Måste sluta att vara så snäll och givmild.
Är rätt säker på att om jag inte börjat röka vid det tillfället så hade hon nog inte äns kastat mig en andra blick.
Och det kära läsare, tycker jag är att vara en falsk person. Men kan ju myckt möjligt ha missuppfattat situationen och det är fallet så ber jag så hemsk mycket om ursäkt till personen i fråga.

Det var allt just nu. Hoppas verkligen att ni läser detta!

//Er trogne tjänare Krüger

Hej och välkomna, eller något liknande!

Tänker i stort sett skippa all sådant snack om att det är roligt att ha dig här och läser min blogg bla bla bla.
Men ja du ser rätt. Jag, den store Erik Krüger, har börjat med att blogga. Illa tänker ni eller så har ni redan stängt ner sidan, mig kvittar. Om ni av någon anledning fortfarande är kvar så har ni nog lagt märke till att jag inte har någon "Design" ännu, men jag tänkte att inget kan värka mindre lockande än en tom sida med en massa text och det kanske passar mig alldeles utmärkt, kanske speglar min personlighet. Alltså helt tom, tråkig och en massa information som ingen orkar lägga ner sin tid på att ta reda på vad det egentligen betyder. Duktig på att trycka ner sig själv är man också. xD Detta får väll ta och räcka som det första inlägget och eftersom ingen läser detta så spelar det inte någon större roll.
Tja då, simma lugnt och akta er för dem mordiska duvorna!
//Krüger den allsmäktige

RSS 2.0